Valentino dienos dovanų idėjos

Valentino diena jau nebe už kalnų. Kaip ir kasmet, artėjant vasariui apie šią šventę galima išgirsti įvairiausių nuomonių: vieni pyksta ant niekučiais užverstų prekybos centrų, kiti liūdi dar neradę savo poros, o treti leidžiasi į ilgas dovanų paieškas savo mylimiesiems. Pripažinkime, kad paskendę kasdieniuose rūpesčiuose kartais tiesiog pamirštame parodyti dėmesį tiems, kurie arčiausiai mūsų. Tad kodėl gi nepasinaudojus proga savo brangiausiąjį pradžiuginti malonia staigmena? Jeigu jums šiemet pasisekė ir Valentino dienos neteks švęsti vieniems, kviečiu nebesukti galvos - sukurkite jam arba jai asmeninę fotoknygą ar užrašų knygutę! Manote, sudėtinga? Su ZOOMBOOK fotoknygų kūrimo ir redagavimo programa tai visiškai nesunku. Neturite minčių? Siūlau jums 4 idėjas, kurios be jokios abejonės pradžiugins jūsų mylimą!

Mūsų kelionės

Daug keliaujate? Esu tikra, kad iš kelionių kaskart parsivežate gausybe įspūdžių pripildytus telefonus ar fotoaparatus. Ar pamenate, kokias gražiausias vietas aplankėte per kartu praleistus metus? Atrinkite daugiausia prisiminimų keliančias nuotraukas ir sukelkite jas į fotoknygų kūrimo programą. Naudodamiesi siūlomais įrankiais galėsite sukurti originalų savo knygos dizainą. Nėra laiko ir idėjų? Pasinaudokite mūsų dizainerių sukurtais kelionių fotoknygų šablonais. Jeigu turite linksmų prisiminimų ir istorijų, pridėkite nuotraukų aprašymus - tam, kam dovanosite knygą, bus tikrai smagu dar kartą išgyventi nuotykius, kuriuos patyrėte kartu.

Mūsų meilės istorija

Fotoknyga - tai labai gerai būdas jį arba ją sugrąžinti į gražiausius jūsų draugystės pradžios momentus. Neabejoju, kad turite ne vieną šypseną keliančią nuotrauką iš pirmojo judviejų pasimatymo, pirmosios kelionės ar kitų įsimintinų įvykių. O gal jau sukūrėte šeimą ir turite vaikų? Peržiūrėkite senus nuotraukų aplankus savo kompiuteryje, išsirinkite gražiausius momentus ir perkelkite savo meilės istoriją į fotoknygą, kurią įdomu pavartyti bus ne tik jums patiems, bet ir jūsų vaikams.

10 priežasčių, kodėl tave myliu

Ar dažnai ištariate, kad mylite? O ar pasakote, kodėl? Tai gali būti visiškos smulkmenos arba tokie dalykai, apie kuriuos žinote tik judu. Skirkite tam šiek tiek laiko ir surašykite sąrašą dalykų, kodėl jums patinka būti kartu su tuo žmogumi. Tai gali būti jo ar jos būdo bruožai, įpročiai, pomėgiai. Esate jam ar jai dėkingi, kad išplauna indus, kai būnate pavargę, arba kad rytais už jus išveda šunį? Paminėkite ir tai! Priežasčių pasakyti, kodėl myli, niekada nebus per daug. Išdėliokite jas fotoknygoje ir iliustruokite nuotraukomis - užtikrinu, ši dovana tikrai sujaudins jūsų širdies draugą ar draugę.

Užrašų knygutė kasdieniam įkvėpimui

Kartais tam, kad pajustume įkvėpimą, tereikia keleto trumpų motyvuojančių frazių. Žinote, kas įkvepia jūsų mylimą žmogų? Sugalvokite savo idėjų arba pasiskolinkite išmintingo žmogaus citatų ir perkelkite jas ant unikalaus užrašų knygutės viršelio. O gal jį ar ją labiausiai įkvėps užrašų knygutė su judviejų nuotrauka?
Tikiuosi, kad šios idėjos jums suteiks įkvėpimo originaliai pradžiuginti savo mylimuosius - kodėl gi nepasistengus dėl tų, kuriuos branginate labiausiai? Skirkite tam šiek tiek laiko ir džiaukitės matydami jo ar jos šypseną gavus unikalią dovaną, kurios jie neras niekur kitur. Gražios meilės dienos!