Ko dāvināt sievietei?

TOP dovanos moterims

Kategorija Dovanų idėjos

Artėjant gimtadieniui, draugystės metinėms, Kalėdoms, moters dienai ar kitai ypatingai progai, dažnu atveju tampa nelengva sugalvoti, kokios dovanos moterims gali patikti. Metams bėgant nustebinti darosi vis sunkiau, o norisi dovanoti dovanas iš širdies, kad jos būtų originalios, praktiškos bei stilingos. Tokias dovanas galite greitai ir itin paprastai sukurti per ZOOMBOOK programą.

TOP dovanos moterims - fotoknyga

Populiariausia dovana moterims - fotoknyga

TOP klientų pasirinkimas - fotoknyga, kurioje galite sudėti gražiausias akimirkas, užfiksuotas telefonu ar fotografo. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems stilingos ir originalios dovanos moterims. Į fotoknygą galite sudėti bendrai visas gražiausias akimirkas patirtas kartu, per nuotraukas nupasakoti jūsų gyvenimo istoriją, arba patalpinti vienos geriausios jūsų kelionės, gimtadienio šventės, ar fotosesijos kadrus. Kad ir ką sugalvosite, moteriai tokia dovana labai patiks. Juk geriausia dovana - tai prisiminimai!

Rinktis dovaną

 

TOP dovanos moterims - fotodrobė

Kai dovanos moterims reikia greičiau - fotodrobė

Fotodrobė - praktiška ir originali dovanos idėja moterims, kurią sukurti galėsite labai paprastai - užtruksite vos kelias minutes. Jums tereikia išrinkti vieną nuotrauką ir įkelti į ZOOMBOOK programą. Jei sunku išsirinkti tarp kelių nuotraukų, galite paimti kelias drobes, kurios derėtų viena su kita, ar padaryti koliažą ant vienos drobės. Jas pagaminame bene greičiausiai iš visų savo turimų produktų, tad jei trūksta laiko surasti tinkamą dovaną gimtadienio proga ar kitai šventei, fotodrobė - puikus sprendimas.

Rinktis dovaną

 

Darbo kalendorius

Praktiška dovana moterims - darbo kalendorius

Moterims, kurioms patinka viską planuotis, padovanokite darbo kalendorių-planuoklį! Tai praktiška ir originali dovana, kurios niekur kitur nenusipirksi. Kalendoriaus viršelį galite sukurti tokį, kokį norite - pridėti norimą nuotrauką ar iliustraciją, ar parašyti motyvuojančią citatą ar pridėti tiesiog metus. Šią dovanos idėją galima pritaikyti įvairioms progoms: gimtadienio, Kalėdų ar prasidėjus naujiems metams.

Rinktis dovaną

 

Fotokalendorius

Stilinga dovana moterims - fotokalendorius

Jei turite mažiau nuotraukų, tačiau norite padovanoti vis tiek stilingą ir originalią dovaną moterims, rekomenduojame fotokalendorių. Norint jį sukurti, pakanka vos 13 nuotraukų, beveik dvigubai mažiau nei fotoknygai. Fotokalendoriuje galėsite pažymėti svarbias datas - gimtadienius ar kitas jums svarbias šventes. Kiekvieną mėnesį gali būti pateikta skirtinga nuotrauka, kuri tiktų konkrečiam metų laikotarpiui. Galite pateikti citatų, parašyti juokingą ir mielą atsiminimą iš to mėnesio ar palinkėti kažko gražaus. Idėjų labai daug, išlaisvinkite savo kūrybiškumą!

Rinktis dovaną

 

Atvirukas

Dovana moterims moters dienos proga - atvirukas

Ieškote kažko smulkmeniško, mielo ir originalaus? Rinkitės atviruką, kuris gali būti kaip priedas prie gėlių ar kitos dovanos moteriai moters dienos proga. Taip pat, atvirukas puikiai tinka, jei esate toli ir negalite susitikti gyvai. Tai daug šiltesnis sveikinimas nei SMS žinutė. Atviruką galite sukurti visiškai nuo 0 arba pasinaudoti ZOOMBOOK šablonais, kurie dar labiau pagreitins kūrimo procesą.

Rinktis dovaną