Idėjos vaikų fotoknygai

Ne paslaptis, kad vaikai užauga greitai, o daug vaikystės prisiminimų pamažu išblėsta. Ar žinojote, kad jei gražiausias šeimos akimirkas išsaugosite fotoknygose, jos visuomet liks su jumis? Širdžiai mielą nuotraukų albumą galite susikurti tiesiog internete, www.zoombook.lt. Pasisemkite įkvėpimo savo knygai iš šių idėjų ir pradėkite rinktis nuotraukas jau šiandien.

Nuotaikų fotoknyga

Ar jūsų vaikas patempia lūpą, kai jam ko nors neleidžiate? O galbūt jo veide nušvinta plati šypsena, kai kartu einate suvalgyti ledų? Užfiksuokite šias nepakartojamas emocijas ir sukurkite vaiko nuotaikų fotoknygą. Į kūrybos procesą įtraukite ir savo mažąjį – paprašykite jo suvaidinti kuo daugiau nuotaikų.

Naujagimio fotoknyga

Parodykite, kiek džiaugsmo ir meilės jums suteikė mažylio atėjimas į šį pasaulį. Fotoknygoje papasakokite jų gimimo istoriją, užfiksuokite jų pirmuosius žodžius ir žingsnius. Besilaukiančios mamos gali įamžinti visus devynių mėnesių įspūdžius savo fotoknygoje.

Vaikystės abėcėlė

Kiekvienas vaikas turi tik jam būdingų įpročių, savo mėgstamiausių daiktų ar vietų. Sukurkite fotoknygą, kuri pasakoja unikalią jūsų vaiko istoriją abėcėlės tvarka. Albumą pradėkite nuo nuotraukos, kurioje vaikas įamžintas su mylimiausiu meškiuku Alanu, o pabaikite kadru, kuriame jis kartu su šeima lanko zoologijos sodą.

Kūrybinė fotoknyga

Smalsiam vaikui fotoknygoje palikite tuščių vietų ar puslapių, kuriuose jis pats galėtų piešti ar rašyti. Galite pateikti užuominas ir užduotis, pavyzdžiui, „Nupiešk savo šunį“. Įkelkite gražią tėvų nuotrauką viename puslapyje, o kitame užduokite vaikui klausimų, pavyzdžiui, „Kodėl tėtis myli mamą?“. Nuoširdūs vaiko atsakymai tikrai privers jus nusišypsoti.

Vaiko piešinių knyga

Jei jūsų vaikas mėgsta piešti, sukelkite įdomiausius jo darbus į fotoknygą. Nuskenuokite arba nufotografuokite piešinius ir įkelkite juos į fotoknygos maketą. Nepamirškite pridėti prierašų, piešinio pavadinimo ar datos. Į knygą įterpkite ir vaikų nuotraukų, juk menininko portretas tokioje knygoje labai svarbus.

Metinė fotoknyga

Išdėliokite nuotraukas chronologine tvarka ir pagal metų laikus kurkite atskiras knygas. Pasirinkite labiausiai tam laikui tinkančias fono spalvas, rėmelius, piešinius bei kitus grafinius elementus. Smagu, kai iš lentynos galite išsitraukti knygą ir prisiminti, ką nuveikėte praėjusių metų pavasarį.

Instagram koliažas

Lažinamės, kad jūsų telefone slepiasi daug spontaniškų jūsų vaiko nuotraukų. ZOOMBOOK fotoknygų kūrimo programoje nuotraukas į savo knygą galėsite įkelti ir tiesiai iš savo Instagram ar Facebook profilio. Kiekvienam puslapiui panaudokite po vieną nuotrauką arba sukurkite margą jų koliažą.

Šeimos receptų knyga

Jei mėgstate gaminti kartu su vaikais, įamžinkite šias akimirkas ir sukurkite savo šeimos receptų knygą, kurioje bus ne tik gardūs patiekalai, bet ir linksmiausi virtuvėje patirti nuotykiai. Nepamirškite paskirti kelių puslapių ir močiutei – juk jos pyragai daugybę metų nešė džiaugsmą visai šeimai.