Fotografai rekomenduoja: Pics by Vygintė dalinasi savo rekomendacijomis kaip susikurti fotoknygą.

Jei seniau būdavo populiaru nuotraukas klijuoti albumuose, tai šiandien viskas pasikeitė ir mes jau retai spausdiname savo nuotraukas. Tūkstančius jų paliekame savo mobiliuosiuose telefonuose ar kompiuteriuose, vis nerasdami laiko nuvykti ir jas atsispausdinti. Tačiau šiandien mes turime galimybę visą tai padaryti neišėję iš namų.



Kad svarbiausios akimirkos išliktų visada gyvos, jas galite išsaugoti fotoknygoje. Ją galima sumaketuoti internetu ir užsisakyti jau paruoštą knygą į namus. Tai labai lengvai galite atlikti zoombook svetainėje . Pateiksiu kelis patarimus į ką vertėtų atkreipti dėmesį kuriant fotoknygą:

  • Prieš pradedant kurti fotoknygą, visų pirma reikėtų išsirinkti nuotraukas, kurias norėsite naudoti. Po to apsvarstykite savo knygos formatą.
  • Knygos viršelį siūlau daryti minimalistinį. Galite ant jo užrašyti datą.
  • Turėtumėte teikti pirmenybę kokybei, o ne kiekybei, o tai reiškia, kad geriau turėti tik ribotą kadrų skaičių ir gerą dizainą nei šimtus nuotraukų. Nesistenkite į knygos puslapius sudėti visas nuotraukas, kurias turite. Palikite vietos trumpiems komentarams ar net ilgam tekstui. Tai gali būti tik priminimas, kada ir kur padaryta nuotrauka, ar galbūt istorija, susijusi su kadru. Nuotraukas stenkitės sudėlioti nuosekliai.
  • Leiskite gražiems vaizdams išsiskirti. Gražiausius kadrus galite išdidinti per visą puslapį ar net per du.
  • Labai svarbi nuotraukų kokybė. Vertėtų atkreipti dėmesį į šviesą, ryškumą ,kontrastą ir kt. Jei nuotrauka bus per tamsi ar neryški, atspausdinus ji atrodys dar blogiau. ZOOMBOOK svetainėje galite minimaliai nuotraukas pakoreguoti.
  • Pridėkite šiek tiek įvairovės savo nuotraukų išdėstyme, nebijokite baltos erdvės.
  • Nuotraukų knygos temos suteikia knygai siužetą. ZOOMBOOK turi platų temų asortimentą, kurios net neabejoju gali padėti jums sukurti norimą fotoknygą.

Nuotraukų knygos kūrimo procesas turėtų būti malonus, todėl atsipalaiduokite ir mėgaukitės savo kūrybiškumu! Sėkmės".
Patiko? Nori nuolaidos kodo? Ieškok jo https://www.instagram.com/vygintee/