Fotografai rekomenduoja: A. Razauskienė dalinasi patarimais, kaip susikurti Zoombook fotoknygą

Šį kartą https://www.facebook.com/Razauskai  dalinasi savo rekomendacijomis, kaip susikurti NEPAKARTOJAMAI gražią Zoombook fotoknygą 📖:

“Zoombook paslaugomis naudojuosi nuo jų įsikūrimo pradžios. Visi mano asmeninai darbo kalendoriai susikurti ten, taip pat ir asmeninės fotoknygos. Tačiau kai turi labai daug nuotraukų telefone, kartais sudėtinga sukurti knygą, kad ji būtų ne kratinys nuotraukų, o emociškai miela knyga. Tad noriu pasidalinti keletu mano patarimų, kuriuos per patirtį ir atradau pati:

Keletas patarimų

  1. Jei renkatės asmeninį viršelį neapkraukite su daug nuotraukų ir užrašų. Pakanka vienos labiausiai atspindinčios knygos idėją, bei datos. Taip knyga visada trauks dėmesį pažiūrėti, kas viduje ir galėsite knygą naudoti kaip rėmelį.
  2. Ant Knygos nugarėlės taip pat palikite metus, bei pavadinimą, kad greičiau surastumėte arba lengviau archyvuotumėte jas lentynoje.
  3. Nepersistenkite su nuotraukų kiekiu viename atvarte. Siūlau kairėje pusėje dėti vieną foto per visą puslapį ir dešinėje pusėje papildyti max iki 4 vnt. Arba Vienoje pusėje dėti per visą puslapį, atvarte baltame rėmelyje.
  4. Venkite labai panašių nuotraukų išrinkite tik emociškai stipriausias (natūralus juokas, šypsenos, apsikabinimai ar bučiniai). Išimtį taikau tik serijiniai fotografijai, kada per 4-6 kadrus pavyksta nufotografuoti krentantį vaiką, ar šokantį į vandenį ir pan.
  5. Nebijokite knygoje pamaišyti ir juodai baltų nuotraukų, jos visada atkreipia dėmesį, nes juodai balta spalva panaikina nereikalingą triukšmą aplink. Ypatingai juodai baltos tinka portretams.
  6. Gamindami fotoknygą sau ir apie Jus, pagalvokite ir apie tai, kad ši knyga gali tapti puikiu prisiminimu ir Jūsų tėvams ar seneliams. Ypatingai šiais neaiškiais laikais tokią fotoknygą galite dovanoti ir be progos.
  7. Gamindami fotoknyga visada bent pagalvokite ar nebūtų nuostabu, jei tai taptų kaip tradicija. Įamžintos kelionės, šeimos šventės, Jūsų vaikų darbai, ypatingos progos kurias galite sukurti ir be progos ir kiekvienais metais pasidaryti knygą.
  8. Pabaigai dar labai gražu jei tai šeimos knyga su vaikais nepabijokite įdėti tipinę frazę iš tos dienos, galbūt vaikai kažkaip ypatingai taria tam tikrą žodį, galbūt Jums patiems gimė kokia nors frazė kuri vainikuoja nuotrauką

Taip,kad kuo asmeniškiau padarysite knygą tuo ji artimiau taps Jūsų gyvenimo dienoraščiu”

 

Dalinames, kaip Akvilei pavyko susikurti savo Zoombook fotoknygą. Knygos formatas 28 x 28 cm, kietu viršeliu. Daugiau mūsų produktų galite rasti čia - www.zoombook.lt

 

Patiko? Nori nuolaidos kodo? Ieškok jo https://www.instagram.com/akvile_razauskai_photography/ 📷