Jaukus karantinas – 3 idėjos, ką susikurti namie.

Kategorija Patarimai

Lietuvoje įsigaliojęs netikėtas karantinas sujaukė daugelio planus ir aukštyn kojomis apvertė kasdienę rutiną. Kita vertus - daugiau laiko namuose, daugiau laiko kūrybai! Sutvarkius visas namų spintas, sužaidus turimus stalo žaidimus ir baigus peržiūrėti sporto namuose programas, siūlome skirti laiko malonių akimirkų prisiminimui jas įamžinant mūsų TOP produktuose, kurie džiugins ilgai!

 

Stverkite kietuosius diskus, atmintukus, telefono galeriją ir imkitės kūrybos. Nustebsite, kiek turite nuostabių nuotraukų, kurios gali papuošti Jūsų namus ir nugulti fotoknygose. Pradėti lengva, o procesas įdomus ir įtraukiantis.

 

Šeimos fotoknyga

Ne paslaptis, kad spausdinti nuotraukas fotolaboratorijoje, jas atsiimti ir vėliau po vieną klijuoti į nuotraukų albumą - tikrai gana ilgas darbas. Technologijos šį darbą leidžia atlikti kur kas paprasčiau ir greičiau! Pasirinkus norimą knygos formatą nuotraukas galite įsikelti iš įvairiausių šaltinių - kompiuterio, Facebook ar Instagram paskyrų, Google laikmenų, Dropbox, Flickr. Knygą galite kurti chronologine tvarka metai iš metų rausiantis nuotraukų archyvuose, taip pat pagal gimtadienius, šeimos šventes ar keliones. Pasirinkite jums artimiausią būdą. Knygos kūrimą paversite žaidimu. Pavyzdžiui, tegu kiekvienas šeimos narys sukurs po atskirą puslapį, naudodamas norimas nuotraukas, fonus, lipdukus bei rėmelius.
Šeimos fotoknyga su gražiausiomis kasdienėmis ar šventinėmis akimirkomis taps nuostabia dovana seneliams, vaiko augimo knyga nuo gimimo iki pvz. 30 metų - netikėta vestuvių dovana sūnui ar dukrai, šeimos metų albumas - graži nauja šeimos tradicija.

Premium fotoalbumas - interjero dalis

Stori ir solidūs albumai su fotografijomis - populiari kavos staliuko puošmena. Gražių knygų neslėpktite spintose ar stalčiuose - padėję jas matomoje vietoje, ne tik dažniau grįšite į gražius prisiminimus, bet tai taps ir pukia interjero detale, juos mielai pavartys užsukę švečiai.
Tam geriausiai tiks Premium fotoknygos - stori itin kokybiški puslapiai, ryškios spalvos, matiniai arba blizgūs puslapiai bei viršelis, atitinkantys jūsų mėgstamą stilių.
Keletas knygų, padėkliukai, žvakės, gėlių puokštė - keiskite išdėstymus, perdėliokite priklausomai nuo sezono ir sukurkite vis naują stilių savo svetainei ar bet kuriam kitam kambariui, pasitelkiant nedideles asmenines detales.
P.S. Vėliau plačiau papasakosime ir apie sienų dekorą, sekite naujienas!

Premium knygos interjere

Klasės fotoknyga

Kiekvieną pavasarį, artėjant mokslo metų pabaigai, smagu prisiminti prabėgusius mokslo metus ir visus nuotykius patirtus su klasės draugais. Kai kas keičia mokytojus ar net mokyklas, palieka darželių grupes. Tiek auklėtojai, tiek tėvai tikrai turi sukaupę nemažą nuotraukų, piešinių bei kitos informacijos archyvą, kurį nesudėtingai sudėliosite fotoknygoje - ji taps gražiu atsiminimu apie laiką ugdymo įstaigoje.
Klasės fotoknyga - ideali dovana išleistuvių proga. Rekomenduojame pirmiausia susirinkti kiekvieno vaiko nuotraukas bei bendras grupių nuotraukas iš renginių, išvykų, švenčių.
Vienas populiariausių būdų kuriant klasės fotoknygą, kiekvienam mokiniui skirti po vieną ar du puslapius (priklausomai kokio storio fotoknygą planuojate kurti). Pirmieji fotoknygos puslapiai dažniausiai skiriami auklėtojo žodžiui. Galite naudoti, pavyzdžiui, vieną formalią ir vieną juokingą vaiko nuotrauką, nuskanuotą ar nufotografuotą piešinį, jei knyga kuriama mažesniems mokinukams.

Jei kuria vyresnių klasių mokiniai, abiturientai - įdomu panaudoti anketas, kuriose klausimai, kaip mokiniai įsivaizudoja save po 5 ar 10 metų, spėlionės, kas iš bendraklasių pirmas susituoks ar apkeliaus pasaulį.
Kurti bus lengviau apžvelgus, kokią medžiagą knygai jau turite ir kuo dar galite papildyti. Paprašyti, kad vaikai surastų savo įdomiausių nuotraukų, kol laiką leidžia namuose.

P.S. ugdymo įstaigoms užsisakant 10 vnt, fotoknygų ar daugiau, taikome specialią 40% nuolaidą - kainos tik nuo 6,08 EUR!

Laikas namuose - geriausias laikas reikšti savo kūrybines idėjas ir produktyviai išnaudoti laisvas minutes, kuriant gražiausius prisiminus. Tad nieko nelaukite ir kurkite!