Fotografai rekomenduoja: Simona Kuzminskaitė dalinasi savo rekomendacijomis, kokią Zoombook fotoknygą rinktis esant ypatingai progai

Jūsų brangiausios akimirkos iš gimtadienių, vakarėlių, atostogų ar net vestuvių lieka liūdėti telefone ir kompiuteryje? Geriausiu atveju keliomis jų pasidalinate socialiniuose tinkluose, o kur lieka kitos akimirkos?

Šiais laikais yra begalė būdų, kur galima panaudoti nuotraukas. Vienas populiariausių – fotoknygos. Su @zoombook jūs galite sukurti fotoknygą bet kokiai progai – gimtadieniui, krikštynoms, vestuvėms, atostogoms, gražiausioms meilės akimirkoms, o galbūt, net močiutės receptams įamžinti.

Keletas patarimų, kaip lengvai susikurti fotoknygą:

  • Surūšiuokite nuotraukas kompiuteryje ar telefone, atrinkite tik tas, kuriose nėra fokuso ar ryškumo broko (atminkite, kad albume tokios nuotraukos atrodys dar blogiau), bei tas, kuriose nėra užsimerkusių žmonių.
  • Išsirinkite savo mėgstamiausias nuotraukas – jas galite išdidinti dar labiau. Jeigu ruošiate fotoknygą kaip dovaną, galite paklausti draugo, kurios nuotraukos labiau patinka.
  • Darant gimtadienio, krikštynų albumą galima pasirinkti atitinkamą temą – @zoombook jų turi begalę – tikrai nebus sunku išsirinkti. Pvz., galite uždėti gimtadienio kaltininkui linksmą kepurėlę ar ant viršelio pavadinimą parašyti gražiu šriftu. Tai pridės nuotaikos knygai.
  • Papasakokite istoriją. Jūsų nuotraukų knyga yra tik maža dalis gyvenimo istorijos. Anūkams ar draugams bus lengviau žiūrėti į knygą, kurioje yra trumpas pasakojimas, parašyti metai ir nurodyta vieta. Pasakokite istoriją taip, lyg būtumėte jos stebėtojas iš šalies.

 

 

Fotoknygos yra lengvas būdas surūšiuoti visas padarytas nuotraukas. Taip pat tai yra įspūdingas būdas atgaivinti prisiminimus su draugais ar šeima. Nepamirškite, kad jūsų knygos ir jūsų gyvenimo istorija yra unikali.

Fotoknygos formatas - 28x20cm, kietas viršelis, blizgus puslapiai.
Nori nuolaidos? Ieškok jos pas Simona Kuzminskaitė Photography instagrame!