5 idėjos kvietimams susikurti

Kategorija Patarimai

 Kvietimai - juos visada malonu įteikti bei gauti. O susikurti - paprasčiau nei gali atrodyti. 

Vestuvės, krikštynos, gimtadienio šventė, piknikas gamtoje, giminės susitikimas ar tiesiog smagus pasisėdėjimas su draugais - pakvieskite įteikdami originalius, pačių sukurtus kvietimus. Tik keli paprasti žingsniai ir kortelės jau jūsų rankose. Pasirašykite, išsiųskite ar įteikite - nustebinkite savo kūrybingumu!

          

 Pateikiame keletą idėjų, kaip susikurti kvietimus ir rekomenduojame - nebijokite eksperimentuoti!

„Save the date“

Artimieji ir draugai vestuvių dienos laukia ne ką mažiau, nei patys jaunieji. Būsimiems sutuoktiniams pasirinkus santuokos dieną, pravartu iš anksto apie tai pranešti svečiams - taip išvengsite nesklandumų ir laiką planuoti bus kur kas lengviau.
„Save the date“ - „rezervuokite datą“ - užsienyje populiarus būdas informuoti apie artėjančias vestuves, tad kodėl ir mums nepasiskolinus šios idėjos?

Vestuvės

Vestuvių kvietimus taip pat susikurti galima tokiu pačiu principu. Kurkite vienodus, o gal individualius kiekvienam? Tekstą galite rašyti programoje, arba palikti vietos įrašui ranka - tai visada suasmenina kvietimą. Rašant kvietimus puikiai pasitarnaus teksto šablonai. Galite naudoti nuotraukas ar iliustracijas, mūsų galerijoje rasite įvairių šventinių elementų kvietimui papuošti.

Gimtadienis

Kada paskutinį kartą draugus į gimtadienio šventę pakvietėte paruošę popierinius kvietimus? Garantuojame, įteikus tokį, tikrai sulauksite susižavėjimo bei nuostabos emocijų. Gal vakarėlis teminis? Tuomet kvietimas gali tapti smagia užuomina, įvedančia svečius į šventinę nuotaiką ir sufleruojančiu šventės stilistiką.
Tokiais kvietimas be abejonės nudžiuginsite ir savo mažuosius - vaikų gimtadienių temų juk begalė! Kvietimus maketuokite su vaikais - jiems tikrai bus įdomu pasirinkti dekoro elementus, kartu sugalvokite linksmą kvietimo tekstą.

Krikštynos

Artimuosius bei draugus į artėjančias vaiko krikštynas pakviesti suasmenintu kvietimu - gražus, modernus ir estetiškas būdas.
Standartinio dydžio kvietimams lengvai pritaikysite šventinius vokus. Galite kurti klasikinio stiliaus ar naudoti vaikiškas detales - kaip tik Jums labiau patinka!

Šeimos šventės ir draugų susibūrimai

Šiuo atveju nusiųsdami šeimos nariams ar draugams suasmenintus pakvietimus į šventę ne tik juos nustebinsite, bet ir tai padės Jums geriau planuoti laiką - kvietime nurodykite tikslias šventės detales, laiką, bei kontaktus, kuriais reiktų informuoti apie dalyvavimą Jūsų organizuojamoje šventėje. Kvietime galite nurodyti ir šventės temą, stiliaus kodą.

Tai tik keletas iš daugelio idėjų, kurias galite įgyvendinti mūsų kūrybiniame redaktoriuje. Kortelės pasitarnaus bet kokioje situacijoje, kai norėsis parodyti dėmesį, pasveikinti, pakviesti ar tiesiog netikėtai nudžiuginti.
Kurti pradėti galite ČIA